ЗАШТО ИЗАБРАТИ НАС

Vrelo proizvode

ЗАШТО ИЗАБРАТИ НАС1 Зрела и стабилна Кореја технологија

Сви акционари компаније су виши инжењери у индустрији пластике и гуме, раде као предсједник, директор фабрике, руководилац производње биљака, чак и квалификовани радници. Свако мора бити одговоран за квалитет.

У раној фази, студирали су напредну технологију пластичне екструзије у Кореји.

插图1 工程师(002).jpg
图4-1 (1)_副本(002).jpg

2 Ригорозни систем контроле и управљања квалитетом

Сунгфорд пластика је опремљена комплетном опремом за експериментално испитивање и успоставља систем професионалне контроле, сваку серију испитивања сировина, притисак црева, детекцију величине, отпорност на старење, испитивање отпорности на корозију, отпорност на озон, испитивање напона од вучења, влачну чврстоћу и издужење тест, итд.

Ми смо прошли ИСО9001-2008 сертификацију система менаџмента квалитетом, сертификат Европске уније о заштити животне средине Европске уније, СГС сертификат3 Конкурентна цена и већи трошкови

Ми смо произвођач и извозник са корејском технологијом, а стриктно контролишемо трошкове и издатке како бисмо осигурали ниске цене, као и висок квалитет. У поређењу са другим добављачем, исти квалитет, оптимална цена, исте цене, најбољи квалитет.

插图3 高性价比(002).jpg
插图4(002).jpg
4 Фитинги за црева, спојнице и интегративни сервис за монтажу.

Снабдевамо црева и монтирамо их за клијенте. Ово је добар избор за купца да купи у једној станици.5 ОЕМ & ОДМ услуга

Сунгфорд пластична индустрија има способност да развија, пројектује, производи црева као захтеве купаца или према узорцима купаца. Имамо ОЕМ црева за различите брендове из Јапана, Кореје, Италије, Њемачке итд, и добијамо добро задовољство.

插图5 样品-生产-组装-检测-包装(002).jpg
插图6(002).jpg6 Ефикасна услуга и брза испорука

Са високо ефикасним продајним тимом на услузи у било ком тренутку, сви проблеми могу бити брзо решени.

Више од 50 производних линија и производње од 24 сата, благовремено обезбедите робу вашим рукама.


  • QR CODE
  • facebook