Kategorija proizvoda

Vrelo proizvode

ПВЦ равно црево

Плава ПВЦ Лаифлат црево

Плава ПВЦ Лаифлат црево

Пластично црево плавог ПВЦ-а, које се такође назива и црево за пражњење воде и црева за наводњавање цијеви, идеално је црево дизајнирано за испоруку течности средњег притиска. ОЕМ и ОДМ ОЕМ и ОДМ могу бити по захтеву. Опис производа: Сунгфорд лаифлат црево је тврдо црево за пражњење воде са Супер ...
Send Inquiry


Пластично црево плавог ПВЦ-а, које се такође назива и црево за пражњење воде и црева за наводњавање цијеви, идеално је црево дизајнирано за испоруку течности средњег притиска.

ОЕМ & ОДМ

ОЕМ и ОДМ могу бити по захтеву.

имаге004.јпг

имаге006.јпг

Опис производа:

Црево Сунгфорд лаифлат црево је чврсто црево за пражњење воде израђено од ПВЦ покривача од супер квалитета и ојачано полиестерским предивом високе чврстоће. Одличан квалитет материјала пружа велику трајност и снагу у свим радним ситуацијама.


Сунгфорд нуди различите врсте равног црева дизајнираног за лаке, средње и тешке услове рада, као и равно црево двоструких слојева. Такође можемо снабдевати спојнице као захтјев.


Предност:

Напредна технологија Кореје чини мању тежину и већи притисак од старог производа. То је једно од најтрајнијих црева на тржишту, може служити 5 година.

ПВЦ цев и поклопац црева истовремено се екструдирају како би се осигурала максимална веза.

Отпорност на киселине и алкалије, УВ отпорност.

Анти-агинг, отпоран на абразију, апсорбујући не-воду, заштиту од пламења.

Апликација

Ово водено црево се углавном користи за испоруку течности. Испорука опћих течности, укључујући чисту воду, отпадну воду, благе хемикалије, индустријску отпадну воду итд., Идеално црево за изградњу одводњавања, изградњу путева, индустријске пратње, индустрију водене пумпе и тако даље.

имаге008.јпг


Процес производње

имаге010.јпг


Температурни опсег :

-10 до +65 ℃


Спецификације

水 带 规格 表 .јпг

Паковање и испорука

имаге014.јпг

Детаљи о производу
Hot Tags: плава ПВЦ плафонска црева, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, израђена у Кини
  • QR CODE
  • facebook