Kategorija proizvoda

Vrelo proizvode

Новости

Индустријска црева по класификацији материјала
May 23, 2018

Да би се прилагодили физичким и хемијским условима рада различитих индустријских грана, обично индустријска црева у унутрашњим и вањским колоидним хемијским сировинама и процесима имају врло строге стандарде имплементације.

Заједнички материјали, као што су:

Индустријско црево за навоје: претежно производњом нехрђајућег челика, бакра и других метала, спољни пречник 5мм-25мм, подијељен на једно копчу и двоструку копчу двије врсте структуре, углавном кориштене за заштиту линија сензора. ПВЦ ПВЦ.

отпоран на хемијску корозију, малу тежину, превенцију мрља, отпорност на притисак, недостатак је лако старење. ПУР-полиуретански естар.

Отпорност на хемијску корозију, мала тежина, добра отпорност на хабање. НР Природни каучук.

Еластична, антифриза, отпорна на хабање, отпорна на сузу, разблажену киселину, воду ниске температуре и алкохол, недостатак је слаба хемијска отпорност. СБР уље испуњено стирен-бутадиен каучом.

Отпорност на ваздушна једињења, индустријску воду, етилен гликол итд., Недостатак је слаба хемијска отпорност. ЕПДМ тернари етхилене пропилене руббер.

Отпоран на воду, отпоран на воду, ултраљубичасте зраке отпорне на озон и хемијске супстанце.

НБР акрилонитрил бутадиен кополимер / нитрил.

Отпорно на минерално уље, маст и гориво, ниска температура и нижа концентрација неорганских киселина. ЦР Неопрене полимер / гума.

Хемијска отпорност, старење озоном и ултраљубичасто, отпорно на пламен. СИ Силиконска гума. Висока температура, хладно, старење отпорно на озон, без укуса.

Недостатак је висок трошак. УПЕ / КСЛПЕ преклопни полиетилен (ПЕ). Отпорност на хемикалије, отпорност на оксидацију, добра стабилност. Недостатак је у томе што је пропустљивост слаба.


  • QR CODE
  • facebook